10 tips om je vrouw tevreden te houden

De titel van deze tekst is een grapje én een beetje serieus. Ik ben tijdens dit schrijven met Merel, mijn vriendin, op vakantie en op een ochtend stonden we onder een eenvoudige maar warme douche op de camping in Frankrijk te kletsen en grapte ik, “10 tips om je vrouw tevreden te houden”. Merel zei, “Nou? Wat zijn die dan?”, en er kwamen zo maar een paar hele mooie tips uit mijn mond vallen. Zo zie je maar weer dat douches op de camping net zo inspirerend kunnen zijn als de douche thuis.

Ik ben er sterk van overtuigd dat naast elke sterke man, een minstens even sterke vrouw staat. Zonder de constante inzet en liefde van Merel in mijn relatie, zou ik niet in staat zijn om op mijn best te zijn. Aan elk van deze 10 tips, zit daarom een even belangrijke tip voor de vrouw verbonden. Natuurlijk zijn alle tips net zo goed om te vormen naar tips voor het andere geslacht.

Ik ben benieuwd wat je ervan vindt, veel leesplezier!

https://qbusinessimprove.nl/wp-content/uploads/2019/08/10-Tips-om-je-vrouw-tevreden-te-houden.pdf

Tip (met stip) 1 – Houd eerst van jezelf
Tip 2 – Zorg dat je in balans bent
Tip 3 – Let op je woorden
Tip 4 – Wees hoffelijk
Tip 5 – Houd haar veilig
Tip 6 – Houd jezelf tevreden
Tip 7 – Maak fouten en blijf ont-dekken
Tip 8 – Zoek naar samenwerking
Tip 9 – Laat haar vrij
Tip 10 – Als denkt dat je er werkelijk toe in staat bent…

Quantumdenken – Let’s talk Science

In deze 2 video’s gaat het over de wetenschap achter Quantumdenken en de praktische implementatie in ons dagelijks leven.

Wetenschappers onderzoeken al meer dan 100 jaar waarom deeltjes op 2 plekken tegelijk zijn, of dit ook voor dingen met een grotere massa geld en of we het kunnen controleren.

Wat zou jij doen als je in staat zou zijn je werkelijkheid te manipuleren?

Deel 1:

Deel 2:

Wat is jouw Business Level of Consciousness

David R. Hawkins heeft een heel mooi boek geschreven met de titel “Power vs. Force”. In dit boek beschrijft hij hoe er met behulp van kinesiologie en 100.000-en testen een schaal gemaakt is tussen 0 en 1000 waarop alle mensen, dieren, boeken, huizen, … alles, te plaatsen is. Het is een hulpmiddel om inzicht te krijgen in jouw situatie en het kan je helpen om de volgende stap te zetten.

Als je alle achtergrond informatie wilt, kun je het boek hier kopen: www.bol.com/nl/p/power-vs-force/

Je kunt er van uit gaan dat jouw antwoorden de juiste antwoorden zijn. Toch blijft het een moment opname en kan het op een ander moment anders zijn. Houd daarom rekening met een paar basis principes:

  • De testresultaten zeggen niks over jouw waardigheid. Je bent geen beter of slechter mens als je hoger of lager op de schaal uit komt.
  • Dit is een moment opname. Het zegt iets over jouw business en misschien niks over hoe je bent als ouder of partner.
  • De interpretatie van de vragen kan anders zijn dan ze bedoelt zijn. Houd een ruime marge en gebruik deze tool als indicatie
  • Wat ik eigenlijk wil zeggen, Je weet wel ongeveer hoe het met je gaat. Als het niet loopt, vraag dan om hulp. Als het goed gaat, geniet er lekker van en probeer zo veel mogelijk mensen om je heen te helpen.

    Veel plezier met de test, Laat me even weten hoe je hem hebt ervaren!