Quantumdenken – Let’s talk Science

In deze 2 video’s gaat het over de wetenschap achter Quantumdenken en de praktische implementatie in ons dagelijks leven.

Wetenschappers onderzoeken al meer dan 100 jaar waarom deeltjes op 2 plekken tegelijk zijn, of dit ook voor dingen met een grotere massa geld en of we het kunnen controleren.

Wat zou jij doen als je in staat zou zijn je werkelijkheid te manipuleren?

Deel 1:

Deel 2:

Wat is jouw Business Level of Consciousness

David R. Hawkins heeft een heel mooi boek geschreven met de titel “Power vs. Force”. In dit boek beschrijft hij hoe er met behulp van kinesiologie en 100.000-en testen een schaal gemaakt is tussen 0 en 1000 waarop alle mensen, dieren, boeken, huizen, … alles, te plaatsen is. Het is een hulpmiddel om inzicht te krijgen in jouw situatie en het kan je helpen om de volgende stap te zetten.

Als je alle achtergrond informatie wilt, kun je het boek hier kopen: www.bol.com/nl/p/power-vs-force/

Je kunt er van uit gaan dat jouw antwoorden de juiste antwoorden zijn. Toch blijft het een moment opname en kan het op een ander moment anders zijn. Houd daarom rekening met een paar basis principes:

  • De testresultaten zeggen niks over jouw waardigheid. Je bent geen beter of slechter mens als je hoger of lager op de schaal uit komt.
  • Dit is een moment opname. Het zegt iets over jouw business en misschien niks over hoe je bent als ouder of partner.
  • De interpretatie van de vragen kan anders zijn dan ze bedoelt zijn. Houd een ruime marge en gebruik deze tool als indicatie
  • Wat ik eigenlijk wil zeggen, Je weet wel ongeveer hoe het met je gaat. Als het niet loopt, vraag dan om hulp. Als het goed gaat, geniet er lekker van en probeer zo veel mogelijk mensen om je heen te helpen.

    Veel plezier met de test, Laat me even weten hoe je hem hebt ervaren!